Title Image

Brussels Loft

Smješten usred belgijske prijestolnice, izvanredan je dragulj na obnovljenom posljednjem katu povijesne zgrade. Potpuno nova čelična konstrukcija sada nudi prostor za moderno i jedinstveno potkrovlje gdje je nekada bio ravni krov.

Grad Bruxelles, Belgija

Prirodno dnevno svjetlo

Stan je posvuda opremljen velikim, individualno postavljenim prozorima koji stanovnicima pružaju spektakularan pogled na krovove Bruxellesa kao i na poznatu palaču pravde u daljini. Klizni prozori minimal windows® dizajna također omogućuju maksimalan prodor prirodne dnevne svjetlosti.

Pogled koji oduzima dah

Koncept otvorenog dizajna zadivljuje svojim stilski opremljenim dnevnim prostorima. Vrlo prostran dnevni boravak s šankom i biljarom jamči ugodna druženja. Svakodnevni stres najbolje je pobjeći opuštanjem u prostranom zatvorenom bazenu s whirlpoolom. Spavaća soba oduševljava pogledom koji oduzima dah, iako se ne zaboravlja ni privatnost zahvaljujući dugim zavjesama i zaštiti od sunca. Svijetle boje i elegantno uređenje interijera karakteriziraju atmosferu i sklad luksuznog potkrovlja u srcu grada.

 

Nevjerojatan balkon, koji se proteže cijelom dužinom penthousea, poziva na zadržavanje i daje osjećaj slobode u europskoj metropoli. U interakciji s minimalnim windows® kliznim vratima bez prepreka, vizualno vrlo slične podne pločice u unutrašnjosti i eksterijeru stvaraju prijelaz bez granica i povećavaju stvarni životni prostor.

Savršeno dizajnirano potkrovlje spaja svoja svojstva i elemente u skladnu cjelinu u kojoj se možete osjećati kao kod kuće.

Fotograf

Partner

Datum realizacije

2015

Datum realizacije

2015

Trebate projektni savjet?

Želite li razgovarati o određenom projektu ili želite više informacija o Keller minimal windows®? Rado ćemo vam pomoći!

Kontaktirajte nas

Ostali projekti