Title Image

Vodeći dizajner aluminijskih sustava prozora i vrata bez okvira

Tvrtka s vizijom

Keller minimal windows® je vodeći svjetski dizajner i proizvođač inovativnih, vrhunskih i gotovo bez okvira aluminijskih sustava prozora i vrata. Petnaest godina iskustva u luksuznom segmentu bilo je ključno za naš uspjeh. Razvijamo rješenja po mjeri koja oživljavaju arhitektonske vizije diljem svijeta. Naša je težnja stvoriti savršenstvo, ispunjavajući najekstremnije i najambicioznije specifikacije. Želimo prijeći arhitektonske granice, a istovremeno pružamo pouzdanu, dugoročnu funkcionalnost.

Globalni doseg s osobnim dodirom

Naš predani Keller minimal windows® tim inženjera i majstora posvećen je razumijevanju i vaših zahtjeva i vaše vizije. Uvijek isporučujemo rješenja po mjeri, savršeno usklađena s vašim projektima i tržištima na kojima radite.

Iako pružamo globalnu uslugu, čvrsto vjerujemo da je osobni dodir ključan za uspjeh. Da bismo to učinili, zadržali smo fleksibilnost male tvrtke. Svi naši proizvodi su individualno dizajnirani i proizvedeni u našem proizvodnom pogonu u Luksemburgu, u samom srcu Europe. Montažu provodi naša ekskluzivna mreža obučenih i kvalificiranih partnera na više kontinenata.

Kontinuirana inovacija

Otkako smo 2007. godine razvili naš prvi vrhunski i gotovo bez okvira aluminijski minimal windows® sustav, Keller minimal windows® nikada nije prestao s inovacijama i nastavlja razvijati rješenja koja odgovaraju stalno promjenjivim tržišnim trendovima i zahtjevima.

Naša predanost kontinuiranom istraživanju i razvoju pomogla nam je da stvorimo mnoga inovativna rješenja, koja odgovaraju i ekološkim i zakonskim propisima. Jedan od rezultata takve inovacije je naše rješenje sa trostrukim staklima. Također, dio smo evolucije trendova u dizajnu:
Naš klizni sustav s trostrukim staklom za niskoenergetske zahtjeve i standarde
Naš inovativni vrhunski sustav staklenih fasada
Razvili smo ovo rješenje kako bismo stvorili gladak prijelaz bez prepreka između unutarnjeg i vanjskog prostora
Naša okretna vrata maksimalno otvaraju vaš prostor, u potpunosti iskorištavajući dostupno svjetlo
Naše rješenje zakrivljenih kliznih vrata nudi maksimalnu fleksibilnost jer se može integrirati u bilo koji moderni arhitektonski dizajn ili oblik

Keller minimal windows® na prvi pogled

  • Sjedište i proizvodni pogon nalazi se u Luksemburgu
  • Tim od 45+ međunarodnih stručnjaka koji usko surađuju
  • Prisutnost u 35 zemalja diljem svijeta, zahvaljujući našim odabranim partnerstvima
  • 15 godišnje iskustvo u dizajnu, proizvodnji i distribuciji minimalnih aluminijskih prozorskih sustava
  • Više od 5000 minimalnih Windows® instaliranih jedinica

Član AluK grupe

Keller minimal windows® član je AluK grupe od 2020. AluK je globalni lider u dizajnu, inženjeringu i distribuciji aluminijskih prozora, vrata i fasada. Kao međunarodni i iskusan proizvođač profesionalnih aluminijskih građevinskih sustava, još uvijek zadržava pozitivne kvalitete obiteljske tvrtke u ponosnom vlasništvu. Kombinira stručno znanje i poslovno iskustvo sa snažnom financijskom potporom.


Želite li saznati više o AluK grupi?

Naša povijest

Keller minimal windows® ima 15 godina iskustva kao globalni igrač. Tijekom godina stekli smo veliko međunarodno priznanje lansirajući revolucionarne proizvode i izvodeći iznimne projekte diljem svijeta. Ovo putovanje ne bi bilo moguće bez naših strastvenih, visokokvalificiranih partnera i našeg predanog tima.


Želite li saznati više o AluK grupi?