Lansiranje Keller minimal windows® okretnih vrata

September 01 2021
Product

Keller minimal windows® Proizvod Keller minimal windows® predstavlja svoja aluminijska minimal windows® pivot-okretna vrata po mjeri. Otvaranje vrata odjednom postaje izraz stila. istražite bogatstvo mogućnosti koje ovo izvrsno vizualno remek-djelo može pružiti za vaš dom iz snova.

KMW-gallery-IQ-bevel-extension-french+tye-IQ-I_0 (1)

Keller minimal windows® s uzbuđenjem najavljuje lansiranje uistinu izvanrednog vizualnog remek-djela za poboljšanje vašeg doma iz snova. Otkrijte naša minimalna vrata®  aluminijska okretna vrata, posebno dizajnirana za vas. Otvaranje vrata odjednom postaje izraz stila.

 

Impresivna konstrukcija vrata otvaraju se prema unutra ili prema van. Može se dizajnirati po narudžbi da stane na iznimno velike otvore vrata, dajući vašem domu izniman i luksuzan izgled i dojam. Koristimo prirodnu čvrstoću aluminija kako bismo stvorili elegantno tanak okvir, dvostruko ili trostruko staklo koji se može u potpunosti integrirati u naše minimalne prozorske sustave.

Bez ograničenja

 

Ovaj inovativni dodatak asortimanu minimal windows® omogućuje Keller minimal windows® da proširi svoj portfelj. Ovaj izniman dodatak našem asortimanu bez okvira uistinu je jedinstven i izniman dizajn. Jednostavno uključite ovu izjavu o stilu u naše postojeće minimalne instalacije Windows®.

 

Naš minimalni element za okretna vrata® može se ugraditi u velikim veličinama, do maksimalne visine od 3m i maksimalne širine od 1,8m. Predimenzionirana vrata vašem domu dodaju jedinstven, impozantan i luksuzan značaj.

 

„Ovaj element sustava u potpunosti se integrira u cjelokupni arhitektonski dizajn i praktički je nevidljiv. Ponosni smo što možemo dodati ovo novo fleksibilno, visokokvalitetno rješenje u naš asortiman proizvoda”, objašnjava Ferdinand Braun, Sales & Direktor marketinga u Keller minimal windows®.
“Otvoreni stakleni zid uspostavlja potpuno novu strukturnu percepciju, pružajući arhitektima mnogo više mogućnosti za realizaciju njihovih vizija”, dodaje.

 

Položaj rotacijske osi krila može se konfigurirati za maksimalnu fleksibilnost. „Možete odlučiti želite li os smjestiti na gotovo vanjski rub koji je ili odstupiti od njega tako što ćete je postaviti u sredinu. Arhitekti i kupci mogu pustiti svojoj mašti na volju odabirom bilo koje zamislive integracije u različite sustave s dvostrukim i trostrukim staklima. Nema ograničenja.”

ferdinand-braun-director-sales-marketing-keller-minimal-windows_0
KMW-pivot-villa-norway-miysis-I_1


Vrhunska udobnost i funkcionalnost

Jedinstvena magnetska brtva za vremenske uvjete osigurava iznimno čvrsto brtvljenje i montiran je okvir integriran na vrhu i dnu. Integrirani sustav odvodnje zakretnih vrata povezan je s povezanim minimalnim prozorima® kliznim ili fiksnim elementima, kako bi se osiguralo savršeno otjecanje.
Mehanizmi za otvaranje i samozatvaranje potpuno su integrirani u profil kako bi se osigurala maksimalna jednostavnost korištenja.
 

Ako želite dodatne tehničke detalje o našim okretnim vratima,
KLIKNITE OVDJE

Novosti